Unë mendova se feja Islame është fe e prapambetur por kur takova..

Unë mendova se feja Islame është fe e prapambetur por kur takova..

Esselamu alejkum.

Unë u bëra myslimane disa muaj më herët elhamdulilah. Unë jetoj në një qytet të vogël në malet e Tennessee në lindje, unë asnjëherë nuk kam dëgjuar diçka për Islamin deri verën e kaluar kur unë e takova një familje nga Egjipti dhe ata filluan të më mësojnë reth këtij religjioni.

Unë nuk kisha ditur asgjë për Islamin atë që e paraqesin në media është e kundërta e realitetit të kësaj feje madhështore.

Unë u bëra kurioze për këtë religjion dhe fillova të interesohem dhe ishte shumë e vështirë për mua të vendosi sepse isha në dilemë a është kjo feja e vërtetë apo jam në rrugën e gabuar derisa fillova të falem thojsha me vete nëse kjo fe është e vërtetë dhe doja ndonjë shenjë dhe kur rashë në sexhde fillova të qaj dhe nuk u ndala me orë të tëra dhe e kuptova se kjo është feja e vërtetë.

ELHAMDULILAH ALLAHU më ka udhëzuar në rrugë të drejtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *