15 Vjeçari Tregon Historinë Rrënq Ethëse: Ai Vetëm Babë Nuk Ishte, Të Rrahurën Ja Bëj Hallall, Por Të Ndj Ekësh Fëmijën Tënd Me Armë

Një 47 vjeçar nga Kukësi ka rrezik të dënohet të paktën dy vjet bur gim 

Ai ak uzohet për keq trajtimit të të dy djemve të tij të mitur cilët përshkruajnë se si I ati vendoste armët mbi tavolinë dhe si i rrihte në rast se ata u kthenin fjalën . Njëherë njëri prej tyre për t’i shpëtuar dhu nës dhe kër c ënimit me ar më që i ati i kishte bërë, ja kishte mbathur dhe ishte fshehur në va rreza.

Çështja është hetuar dhe gjykuar në sekret për shkak të moshës së vogël të fëmijës që ka denoncuar babain, ndërsa gjatë gjykimit atij i është bashkuar edhe vëllai tjetër që ka përforcuar skenat e tme rrshme në familje. Pikërisht nga dh una ishte larguar nga shtëpia edhe e ëma e cila është strehuar tek babai i saj duke lënë vetëm dy fëmijët, njërin ndër ta edhe djalin , i cili në nëntor mbush 15 vjeç.

Siç thonë burime të sigurta të gazetës “Si” babai i dhun shëm quhet B. D, lindur në Kukës dhe banues në rrugën Shefqet Ndroqi dhe po hetohet me masën e arrestit shtëpiak, i ka provuar prangat disa herë pas denoncimeve të bashkëshortes. Prokuroria thotë se B. D. është përdorues i rregullt i alkoolit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *