Nëse Na Vonohet Martesa Është Sprovë Apo Shkak Nga Gjynahet Tona ?

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Ju sjellim një shkëputje të dobishme për ju motra dhe vëllezër me Hoxhën e nderuar nga Shkupi Bekir Halimi i cili në minutat në vazhdim do të na përgjigjet lidhur me një pyetje që ka të bëjë me ato persona që ju vonohet martesa e tyre pse ndodh kjo gje a është si shkak i gjynaheve të personit apo ndonjë sprovë për këto dhe më shumë ju ftojmë që të ndjekim videon në vazhdim për të marë përgjigjen e duhur.

Sa i përket vonesës të martesës ajo mund që të ndodh për shkaqe objektive dhe subjektive:Ndër shkaqet objektive janë caktimi i Allahut që mund të jet dënim shkak i gjynaheve të tua mund të jet dhe provë për të parë besnikërin tënde dhe ndershmërin tënde.Kurse ndër shkaqet subjektive ato janë shkak që ti nuk ke treguar që ke nevojë për martese i ke dhënë mundësi për punë apo studimet tuaja disa të tjerë kan qenë të zënë me gjynahe në këtë botë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *