Ushtria e Kosovës do ta ketë armatimin më modern krahasuar me vendet e rajonit

Po thuajse çdo ditë ndegjojmë lajme të reja për U shtrinë e Kosovës ku tregohet për ar matimin, ushtrimet dhe teknologjinë qe do e ketë në të ardhmën! U shtria e Kosovës sipas komandantin të saj dihet se ka nënshkruar kontrata milionëshe me kompani Amerikane e Franceze për furnizim me pajisje të teknologjisë së fundit. … Continue reading Ushtria e Kosovës do ta ketë armatimin më modern krahasuar me vendet e rajonit