Historia që i përloti të gjithë! Dy ditë pas martese, 37-vjeçares i ndodh drama që la pl.agë të pa.shërueshme tek i shoqi

Ballina

Historia që i përloti të gjithë! Dy ditë pas martese, 37-vjeçares i ndodh drama që la pl.agë të pa.shërueshme tek i shoqi. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:
Historia e tri sh te e një 37- vjeçareje nga Middleton ka prekur zemrat e të gjithëve. Gemma Greenwood ë martesë lidhjen e saj të dashurisë me njeriun që e donte aq shumë.

E reja ishte diag no stifiku ar më herët me ka n cer të zorrëve por m jek ët si fillimin i kishin dhënë shpresë për jetën dhe ajo po vijonte të m jek oh ej. Por duket se vetëm pak ditë para martesë, mjekët kishin kuptuar se tashmë ka nc er i i saj ishte kthyer në shumë a g res iv, e shanset për mbijetese ishin thuajse zero.

Ndërkohë vetëm dy ditë para se të ndërronte jetë, ajo u martua me dashurinë e saj të madhe, Ben Greenëood. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:
Motra e saj Becky, 34 vjeçe, është shprehur se ajo u p ërke qës ua shumë shpejt dhe nuk e dinim se sa kohë i kishte mbetur. Një ditë para se të v dis te, ajo tha: “Nuk mendoj se do të jem këtu nesër”.

Leave a Reply