Nuk e dua më mamin, dua një tjetër kjo vogëlushe do ju zbukuroj ditën. (VD)

Pamjet e një vogëlusheje që thotë se nu k e do mamanë e saj janë bërë virale në një kohë të shkurtër. Ajo shfaqet me l ot në sy dhe shprehet se do një mama tjetër. Ajo është prekur prej Nënës së saj dhe i thote se nuk e do më.

Ndiqni vidjon për të mësuar si vijoi biseda mes tyre dhe mos i kurseni të qeshurat.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *