Vetëm 15 vjeçe dhe është shtatzënë, prinderit thonë se u martua me dëshirë..

Në mesin e grave të cilat janë të shtrira në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK është edhe një 15-vjeçare e cila është në muajin e nëntë të shtatzënisë. E njëjta është intervistuar nga Policia e Kosovës, bashkë me prindërit e dy familjeve të cilët thanë se martesa e çiftit ishte bërë me dëshirë të dy palëve.

E mitura është intervistuar nga Policia e Kosovës, ndërkohë që gjendja e saj është stabile.E mitura e cila është 15 vjeç është edhe,, vazhdoje lexo duke hapurRe’klamn më poshtë:

 

 

 

Artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *