MOMENTE PREKËSE, BABAI I PUTH DUART, MOTRAT E PËRKEDHELIN, JA MOMENTI KUR ALVIN TAKOHET ME FAMILJEN (VD)

Është e vështirë të mos ndjesh asgjë teksa shikon një vogëlush që pas shumë vitesh vuajtje e tmerresh të kaluara në kurriz të tij ka pak paqe e ndjen përqafimet e njerëzve të tij të dashur.

Alvin më në fund është larguar nga Siria dhe ka mbërritur në Romë ku e kanë pritur babai i tij Afrim Berisha dhe dy motrat 16 dhe 17 vjeçe. Pamjet që na përlotën të gjithë ja dhe vidjo hape re’klamn më poshtë shikoje:

 

 

Artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *