Nuk ishin parë kurrë, momenti emocionues kur vëlla e motër takohen pas 38 vitesh (Video)

Përpara 9 vitesh Yllsoni mësoi se kishte dy motra, por pavarësisht kërkimeve të vazhdueshme ai nuk arriti të binte në gjurmë të tyre sepse e vetmja e dhënë që kishte ishin dy emra: Magdalena dhe Anila vajtem te  “Ka një mesazh për ty” në E Diela Shqiptare në Tv Klan jo vetëm t’i kërkojë, por edhe t’u përcjellë një mesazh dashurie. Natyrisht ai nuk e di që ne i’a kemi gjetur motrat dhe Magdalena do e dëgjojë historinë e tij për herë të parë,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *