Po vd es mama, s’mund të marr frymë”/ Trag jedia me 39 të vd ekur në kamion, dalin mesazhet prekëse të vajzës

Një lajm i rëndë tronditi mbarë botën, dy ditë më parë, pasi në një kamion u gjetën 39 persona të vdekur. Midis tyre ishte dhe një grua vietnameze, e cila vdiq në pjesën e pasme të kamionit. Ajo i shkruante mesazhe nënës së saj, duke i thënë se po vdiste, pasi nuk mund të merrte frymë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video:

 

 

 

Artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *