Puthje dhe përqafime romantike! Ledri Vula shfaqet me të dashurën e tij

Prej kohësh flitet për romancën mes Ledri Vulës dhe bukuroshes Sara Hoxha, por asnjëri nuk nxjerrë detaje që e vërtetojnë këtë marrëdhënie duke u treguar shumë të kujdesshëm. Nuk e bënë as në dasmën e Arbër Gjikollit, vëllait të Gjikos, ku ishin të ftuar së bashku, por dikush i ka filmuar duke kërcyer në krahët e njëri-tjetrit. Edhe në postimet e disa prej miqve të tyre ata shfaqen duke u pëqafuar, por në Instagramet e tyre ata nuk kanë nxjerrë asgjë. Shiko videon më poshtë :

 

 

Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *